Komercijalni plastenici

komercijalni industrijski plastenici

Naše dugogodišnje poljoprivredno iskustvo nas je navelo i osposobilo da tržištu srbije ponudimo vrhunske komercijalne plastenike. Kada se opredelite za naše plastenike opredelili ste se najkvalitetniju strukturu plastenika na tržištu. Svi naši plastenici su projektovani sa svim ekološkim sistemima na umu od samog početka projektovanja, obezbeđujući besprekornu integraciju između opreme i sistema. Naši plastenici su projektovani tako da maksimalno smanje rizik dodatnih troškova koji su uzrokovani prepravkama, skupim dodatnim radovima i prekidom kontinuiteta proizvodnje.

Timski pristup

Naš tim će vam pomoći u rešavanju problema i izazova u od faza dizajniranja pa sve do eksploatacije koristeći struku i iskustvo.  Okupili smo najznačajniju grupu srpskih stručnjaka, uključujući inženejre hortikulture, poljoprivrede, građevine i specijaliste za sisteme grejanja, ventilacije, automatizacije, pokretnih krovova i projektnog menadžmenta, a sve u cilju pružanja našimm klijentima prednost na tržištu.

Integritet, poverenje i profesionalizam

Možete biti potpuno sigurni da će vaša investicija biti završena na vreme i na profesionalan način. Imamo jedan od najviših rejtinga zadovoljstva klijenata i pozamašnu listu klijenata povratnika. Prati nas reč da „obavimo ono za šta smo se dogovorili“.

Inženjering

Vi diktirate koje elemete iz vaše investicije će te nam poveriti. Iskusni smo u pružanju i ugradnji svih aspekata investicije uključujući strukturne radove, opremu, grejne sisteme, sisteme za zalivanje i odvodnjavanje, automatizaciju. Takođe, imamo mogućnost da vam ponudimo izgradnju plastenika po principu ključ u ruke koji obuhvata i sve elektro energetske radove, radove na pripremi zemljišta i betonsko armiračke radove.

Fleksibilnost

Trenutno tržištu srbije nudimo tri osnovna tipa plastenika, ali pored ova tri osnovna modela komercijalnih plastenika nudimo i razne varijacije i kombinacije, kao i mogućnosti u pogledu dizajna i materijala koji se koriste.