Industrijska Automatizacija

industrijska automatizacija

Brza evolucija tehnologije u industrijskim automatskim sistemama zahvteva veću integraciju između uređaja u polju  i u ostatku preduzeća. Ova integracija zahteva sigurnu infrastruturu mreže, pametne uređaje za efikasno prikupljanje podataka i mogućnost pretvaranja podataka u informacije sa kojima se može raditi.

Integracija upravljačkog i informacionog sistema u preduzeću omogućava našim klijentima da optimizuju njihove aktivnosti povezujući proizvodni proces, opremu u polju i ljude.

Belanović d.o.o. kreira sisteme za industrijsku automatizaciju i kontrolu procesa koristeći kontrolne uređaje, motorne regulatore, razne relejne, senzorske i aktuaktorske uređaje renomiranih proizvođača. U svojim projektima koristimo najčešće koristimo uređaje proizvođača Siemens i ABB, ali u potpunosti smo osposobljeni da implementiramo i uređaje proizvođača po želji investitora, sve u cilju bolje integracije u trenutni proces.

Naše usluge:

DCS - Distribuirani kontrolni sistemi

VIše decenijsko iskustvo u automatizaciji procesa i mašina nas je pripremilo za uspešnu realizaciju projekata distribuirane kontrole sistema u raznoraznim proizvodnim procesima kao što su termoelektrane, vodovodi...

Saznajte više

Automatizacija mašina i procesa

Kao naša osnovna delatnost automatizacija mašina i procesa je naša svakodnevnica. Među našim mnogobrojim projektima automatizacije mašina i procesa naročito se izdvaja automatizacija malih do srednjih proizodnih linija...

Saznajte više