Automatizacija

automatizacija

Automatizacija kako industrijska tako i komercijalna predstavlja osnovnu delatnost kompanije Belanović. U okviru sektora automatizacije vršimo razvijanje, implementaciju i ugradnju sistema:

  • Industrijske automatizacije Belanović d.o.o. kreira sisteme za industrijsku automatizaciju i kontrolu procesa koristeći kontrolne uređaje, motorne regulatore, razne relejne, senzorske i aktuaktorske uređaje renomiranih proizvođača. U svojim projektima koristimo najčešće koristimo uređaje proizvođača Siemens i ABB, ali u potpunosti smo osposobljeni da implementiramo i uređaje proizvođača po želji investitora, sve u cilju bolje integracije u trenutni proces.
  • Merenja i optimizacije proizvodnje. U saradnji sa nemačkom fabrikom WERMA na tržištu Srbije vršimo promociju, razvijanje i implementaciju WIN sistema. WIN sistem je idealno rešenje koje vam omogućava da otkrijete skrivene potencijale u okviru vašeg proizvodnog procesa. Sistem meri i prikazuje u realnom vremenu neproduktivno vreme mašina, operatera i radnika. Komunikacija sistema se zasniva na bezžičnom prenosu podataka što ubrzava vreme i smanjuje troškove ugradnje zadržavajući pouzdanost sistema.
  • Merenja i praćenja kvaliteta/potrošnje električne energije. U saradnji sa francuskom fabrikom Socomec na tržištu Srbije vršimo promociju i implementaciju Diris Digiware sistema. Uz pomoć revolucionarnog Socomecovog sistema u svakom trenutku i na svakom mestu možete znati kolika je potrošnja električne energije svakog segmenta vašeg sistema, kao i kvalitet električne energije u vašem sistemu.
  • Automatizacije osvetljenja. Kompanijia Belanović vrši projektovanje, ugradnju i automatizaciju rasvete u svim tipovima objekata (komercijalni, rezidencijalni i industrijski prostori) koristeći kontrolere, foto rele, detektore prisustva i pokreta renomiranih proizvođača.

Uporedo, pored gore navedenih usluga, vršimo i uslužno šemiranje razvodnih ormana o čemu više možete saznati na stranici Panel building.